Skip to main content

DUMSIT i HDOMST

Uskoro

Pozdravna riječ

Hrvatska udruga medicinskih sestara
Društvo uroloških medicinskih sestara i tehničara

Poštovane kolegice i kolege,

Od 24. – 27.10.2024. u Kongresnom centru Amadria parka u Šibeniku održava se Multidisciplinarni kongres s međunarodnim sudjelovanjem URO-ONKO FORUM 2024. u čijem sklopu će se i ovaj put održati Kongres medicinskih sestara i tehničara.

Tragom iznimno uspješnog prošlogodišnjeg kongresa izuzetna mi je čast i zadovoljstvo ispred Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara HUMS-a pozvati Vas na drugo izdanje skupa u ovoj formi. Glavne teme koje će biti prezentirane kroz predavanja pozvanih predavača i panel diskusije povezane su uz multidisciplinarni pristup u liječenju i skrbi uro- onkološkog bolesnika te naglašavanje važnost promicanja cjelovite i sveobuhvatne skrbi.

Aktivno sudjelovanje za sve sudionike omogućeno je kroz kratke poster prezentacije.

Skup je namijenjen za urološke, onkološke i ostale medicinske sestre i tehničare kao i za sve suradne struke koje su uključene u uro-onkološko liječenje i skrb. Pozivam Vas da se pridružite u što većem broju i uveličate ovaj skup svojim dolaskom i aktivnim sudjelovanjem. Iskoristite priliku za osobnim profesionalnim rastom i razvojem te mogućnošću implementacije novih spoznaja u kliničko  okruženje.

S poštovanjem,

Radmila Vrbat, univ. mag. med. techn.
Predsjednica Društva uroloških medicinskih sestara i tehničara

Pozdravno pismo

Hrvatsko društvo onkoloških medicinskih sestara i tehničara

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Veliko mi je zadovoljstvo i čast pozvati Vas ispred Hrvatskog društva onkoloških medicinskih sestara i tehničara na Multidisciplinarni kongres s međunarodnim sudjelovanjem URO-ONKO FORUM 2024. u čijem sklopu će i ove godine aktivno sudjelovati medicinske sestre i tehničari.

Kongres će se održati u Šibeniku u Kongresnom centru Amadria Park od 24.-27.10.2024.

Brojne su zanimljive teme o kojima ćemo imati priliku raspravljati na panel diskusijama i okruglim stolovima.

Vjerujem da ćemo se tih nekoliko dana u ugodnoj atmosferi posvetiti učenju i razmjeni iskustava, te pridonijeti daljnjem poboljšanju ishoda liječenja naših bolesnika.

Radujem se Vašem dolasku.

Do susreta s Vama,

Predsjednica Hrvatskog društva onkoloških medicinskih sestara i tehničara
Jasminka Miličević, mag.med.techn.